Pjäsgatan 1

Västra fäladen, Landskrona

Super foam

Vi har installerat en skumtvätt (”Super foam”) som tvättar bilen med skumrengöring. Detta är ett mycket uppskattat medel världen över och är mycket effektivt mot smuts och insekter.

Vid mycket insekter, fågelspillning eller fälgsmuts rekommenderas avfettning före Super foam för bästa resultat.

Vår anläggning är öppen dygnet runt med kraftig belysning som på Landskrona IP.

Instruktionsfilm

Gasolautomat hos GO Biltvätt i Landskrona

Gasolautomat

Nu kan du både byta och köpa gasolflaskor hos oss.

Du kan välja mellan att köpa en ny AGA PC5 eller PC10 gasolflaska eller att byta in din gamla, tomma sådan till ett reducerat pris.

Du kan även byta in din P6 mot en PC5 och P11 mot en PC10. Följ instruktionerna på skärmen i den röda gasolautomaten på bilden.

Vår gasolautomat är kontantfri.

GO Hundtvätt

Tvätta både din hund och din bil hos oss på GO Biltvätt.

Hundtvätten har öppet mellan 05:00 och 21:00.

Du hittar hundtvätten i den blåa byggnaden.

Instruktionsfilm

GO biltvätts hundtvätt

Anläggningen på Pjäsgatan 1

  1. Här köper man tvättpolletter och här finns det även möjlighet att köpa torkdukar för interiör och exteriör samt glas som kan användas på våra bilvårdsplatser
  2. Underspolning
  3. Tvättbås
  4. Bildvårdsplatser
  5. Hundtvätt, varuautomat samt klädseltvätt (bredvid huset)

Biltvätt

1. Köp polletter

I betalstationen mellan våra tvättbås kan du köpa polletter med kort.
Här kan du även köpa torkdukar för interiör, exteriör samt glas i automaten till höger.

Passa på att kika lite extra på vår reklamskärm som visar de olika funktionerna som anläggningen har.

2. Underspolning

Börja med att spola av bilen undertill innan du kör in i tvättbåsen. Lägg på en pollett (1), kör långsamt framåt (2) och håll koll på hur lång tid du har kvar på den digitala skärmen till vänster (3). Vänligen kör väldigt långsamt så att du inte behöver stanna och backa tillbaka. En pollett ger dig 40 sekunders underspolning. Underspolningen startar automatiskt när fordonet kommer in under entrévalvet och slutar därmed också automatiskt när hela fordonet har passerat.

3. Avfettning

Högkoncentrerad avfettning som är effektiv mot insekter, fälgsmuts, fågelspillning och grov smuts som är vanligt på vintertid. Ert fordon skall vara torrt när ni lägger på ett tunnt lager med avfettning på minst 0.5m avstånd. Avfettning appliceras på hela fordonet inkl. fälgar och skall används tillsammans med Super foam för bästa resultat.

4. Super foam

Vår senaste nyhet är Super foam vilket är en effektiv skumlösning som rengör ert fordon effektivt och skonsamt utan beröring av t.ex. skumborste. Vi rekommenderar att man kombinerar Super foam med avfettning för bästa resultat. Tänk på att hålla ett gott avstånd mellan spollansen och fordonet, minst 0.5m så att det blir en jämn spridning av skum på fordonet.

5. Högtryck

Används för att att spola bort Super foam och/eller avfettning. Arbeta underifrån och upp när ni använder Högtryck. Det är okej att komma nära fordonet med spollansen om det behövs. OBS! Får ej förväxlas med 7. Avspolning.

6. Skumtvätt

Skall alltid kombineras med Super foam eller Avfettning först. Detta är något som vi rekommenderar för de mest smutsiga fordonen och är ett bra komplement på vintertid för grov smuts.

7. Avspolning

Spola av fordonet med vanligt vatten utan kemikalier. Fordonet behöver ej bli helt rent från tidigare program, t.ex. skumrester från Super foam.

8. Vaxning

Applicera ett tunnt lager med vax med spollansen.
Detta program måste kombineras med 8. Högglans.

9. Högglans

Avhärdat vatten för ett fläckfritt resultat. Avsluta med att skölja av fordonet ordentlig och för dig som har använt 7. Vaxning är det viktigt att fordonet blir helt rent. Detta program rekommenderar vi som ett obligatoriskt val oavsett vilka övriga program som har använts.

Bilvård

10. Torkning

Omvänd dammsugare som blåser av vattnet från bilen. Detta istället för att schinna bilen. Det går 10 minuter på en pollett.

11. Luft

Det finns två olika munstycken för detta program, ett för att pumpa däck och ett för att blåsa bort smuts från bilens insida. Det går 10 minuter på en pollett.

12. Dammsug

Användes invändigt för att dammsuga mattor och klädsel. Det går 8 minuter på en pollett.

13. Fräsch doft

Spraya på tyg och mattor. Doften upplevs som mild och fräsch vilket även passar dig som är känslig mot starka dofter. Det går 30 sekunder på en pollett och vår uppfattning är att det räcker till en normalstor bil.

14. Spolarvätska

Fylla på spolarvätskan bekvämt med en påfyllningspistol.
Pris 15 kronor per liter (1 pollett ger 1.33 liter)

15. Däckglans

Återupplivar dina torra däck genom att öka lyster och glans. Vi rekommenderar detta som ett givet avslut på en fullständig fordonstvätt. Det går 60 sekunder på en polett.

16. Klädseltvätt

Denna station har två verktyg, det ena munstycket är en borste och det andra är ett sugverktyg. Gör så här: Lägg i en polett, ta borstverktyget till höger, spruta på tvättmedel på textilierna, arbeta in tvättmedlet med borsten, låt verka någon minut, byt munstycke till ”sugverktyget”, tryck munstycket hårt ned i sätet. Det går 3 minuter per pollett med 90 sekunders väntan mellan omgångarna. Vi rekommenderar att man använder en pollett för att applicera tvättmedel, väntar 90 sekunder och sen lägger på en till pollett för att suga upp tvättmedlet.